Pris och bokning

Boka flyttstädning Östersund

Flyttstädning Östersund tillhandahåller helhetslösningar inom flyttstäd, byggstäd, kontorsstäd och dylikt för både dig som privatperson och ditt företag. Vi fixar givetvis allt rörande RUT-ansökan och har full garanti på våra utförda städningar i Östersund .

Det enklaste du kan göra är att gå vidare till huvudsida (norrstäd.nu) men givetvis går det bra att fylla i formuläret nedan så återkopplar vi med ett pris och datumförslag redan samma eller nästkommande vardag.

Läs mer på norrstäd.nu eller fyll i formuläret för att boka en flyttstädning.

Prislista flyttstädning Östersund

För att få ett exakt pris på flyttstädning ber vi dig att ta kontakt med oss, men här nedan följer en lista på ett par exempelpriser. Notera att mycket kan påverka priset så ta gärna kontakt med oss direkt. Alla priser är inkluderat RUT-avdrag och Garanti, är du ett företag eller dödsbo gäller andra priser, så nämn gärna detta när du begär offert i formuläret.

Cirkapris på flyttstädning

Flyttstädning     Från 35kr/kvm
Studentbostad   Från 30kr/kvm
Pensionärspris   Från 30kr/kvm

Lägenhet & Bostadsrätt har i genomsnitt lägre pris än Villa & Radhus! Studenter & Pensionärer har alltid lägsta möjliga kvadratmeter pris hos Flyttstädning Östersund.

Lägsta pris är inte alltid bäst

Flyttstädning kan kännas som en riktigt tråkig utgift, speciellt i samband med flytt som i de flesta fallen redan drar iväg kostnadsmässigt. Vi ämnar att försöka ha så lågt pris som möjligt på alla Flyttstädningar i Östersund, däremot kommer vi aldrig gå så lågt att vi måste tumma på kvalitet. Vi erbjuder istället en härlig upplevelse med bra bemötande av erfarna städare och garanti på godkänt resultat